Ефективне лікування алкоголізму та наркоманії

АНОНІМНО — ЦІЛОДОБОВО

0800 330 359

viber
alc
alc
Алкогольна епілепсія як наслідок хронічного алкоголізму - "Вибір+" Львів

Алкогольна епілепсія як наслідок хронічного алкоголізму 

Клінічні  прояви алкоголізму – хронічна алкогольна інтоксикація організму, яка провокує фізичні, психічні та неврологічні розлади. Основна причина розвитку алкогольної епілепсії – щоденне вживання спиртних напоїв у великих дозах.

Що таке алкогольна епілепсія

Це захворювання, що спровоковане вживанням алкоголю. На нього хворіють лише люди із залежністю. Людина, яка не вживає регулярно алкоголь, не може захворіти на алкогольну епілепсію. Для даного захворювання характерні судомні або безсудомні напади. Основна відмінність алкогольної епілепсії від інших видів епілептичних припадків у тому, що напади спровоковані надмірним вживанням спиртних напоїв.

Причини розвитку алкогольної епілепсії

Щоденне споживання в непомірних обсягах спиртних напоїв, до складу яких входить етиловий спирт та інші речовини, не призначені для прийому всередину, є основною причиною розвитку алкогольної епілепсії. При захворюванні загострюються такі процеси:

  • черепно-мозкові травми;
  • інфекції головного мозку;
  • онкологічні захворювання головного мозку;
  • генетична схильність до епілепсії;
  • дисфункція мозкового кровообігу;
  • онкологічні або інфекційні ураження головного мозку.

Частота конвульсивних нападів безпосередньо залежить від кількості спожитого спиртовмістного алкоголю. Велика ймовірність нападу виникає після відмови вживати алкоголь, тобто не в активній фазі прийому спиртних напоїв. За статистикою перший напад епілепсії відбувається через 2-3 дні після зниження дозування алкоголю або на піку абстинентного синдрому.

Алкогольна епілепсія: симптоми хвороби

Судомні та безсудомні припадки. Вираженість та характер нападів видозмінюється від короткочасного порушення самопочуття до виникнення серії тоніко-клонічних нападів, що супроводжуються епілепсією. 

У людей, залежних від алкоголю, найчастіше діагностуються безсудомні напади епілепсії. Під час цих нападів порушується свідомість, що рідко супроводжується дисфорією та симптомами моторного автоматизму. Безсудомні епілептичні напади характеризуються відсутністю поліморфізму. Тому всі напади відбуваються однаково.

Під час рецидиву епілептичного нападу у пацієнтів відзначаються наступні симптоми:

  • блідість або синюватість верхньої половини тулуба;
  • згинання верхніх та нижніх кінцівок;
  • сильне стиснення щелеп;
  • порушення роботи дихальної системи.

У рідкісних випадках під час припадку відбувається мимовільне сечовипускання або каловиділення.

Як лікувати епілепсію від алкоголю

Перш ніж розпочати лікування, потрібна діагностика анамнестичних даних та клінічних проявів захворювання. Для початку з пацієнтом проводиться бесіда, під час якої з’ясовується ступінь алкоголізму та за скільки днів до першого припадку пацієнт відмовився від вживання алкоголю.

Лікування алкоголізму та епілепсії спричиненої алкоголем

Основою ефективного лікування є повна відмова від спиртних напоїв. Для підтримки організму після відмови зазвичай пацієнту внутрішньовенно або підшкірно вводять глюкозу та призначають сольові розчини. У рідкісних випадках потрібне введення Тіопенталу, Діазепамому та Гексобарбіталу.

Профілактика епілептичних приступів від алкоголю

Застерегти від розвитку алкогольної епілепсії можна лише відмовою від напоїв, в складі яких є алкоголь. Також не менш ефективним способом зупинити розвиток патології є своєчасне лікування, тобто кодування алкогольної залежності.

Кодування від алкоголізму (Львів) – дієвий метод в боротьбі з алкогольною епілепсією.

Спеціалістами реабілітаційного центру “Вибір+” був розроблений авторський метод лікування алкогольної епілепсії, який заснований на симбіозі кодування та кращих відкриттів світової медицини. Наша методика лікування алкоголізму допомагає відновити роботу нервової системи і нормалізує дисбаланс в організмі в цілому.

Лікування також орієнтоване на усунення абстинентного синдрому. Однак основна мета нашого методу – це повне усунення психологічної залежності. Для цього в нашому центрі залежним пацієнтам відновлюють власне вироблення ендорфінів в організмі та усувають токсичні наслідки після запоїв.

Оскільки алкогольна епілепсія належить до фізичних, психічних і неврологічних розладів, то і лікування алкоголізму, ціна якого доступна, має бути індивідуальним для кожного пацієнта. Спеціалісти нашого центру використовують виключно індивідуальний підхід. Кожен пацієнт залежно від форми і ступеня захворювання отримує відповідне дозування фармакологічних препаратів, що дозволяє досягти позитивного результату.

Для того, щоб дізнатися ціни на лікування алкоголізму (Львів) у нашому центрі, зателефонуйте нам.

Leave a Comment

(0 Comments)

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *