Ефективне лікування алкоголізму та наркоманії

АНОНІМНО — ЦІЛОДОБОВО

0800 330 359

viber
alc
alc
Як переконати наркомана лікуватися від наркозалежності "Вибір+" Львів

Як переконати наркомана лікуватися від наркозалежності

Глобальною проблемою сучасності стала наркоманія. Вживання наркотиків щорічно призводить до загибелі сотень тисяч людей. Дані статистики говорять про те, що в числі тих, хто приймає наркотичні засоби, все більше підлітків і молодих людей.

Вплив наркотиків на організм

  1. Мозок людини є центром управління роботи всього організму. Вже одного прийому наркотиків достатньо, щоб організму було завдано непоправної шкоди. Всього одна доза запускає незворотні процеси. Потрапляючи в організм, наркотик в першу чергу впливає на стан мозку, який виробляє під його дією велику кількість дофаміну. Саме ця речовина і викликає у наркомана почуття ейфорії, неймовірне задоволення. Після прийому декількох доз у мозку виробляється стійке звикання, організм вимагає все більше і більше препаратів, щоб відчути задоволення.
  2. Вплив на нервову систему. Вже перше вживання наркотичного засобу чинить руйнівну дію на нервову систему людини. Загибель нервових клітин призводить до змін особистості. У наркомана погіршується характер, порушується пам’ять, увага, розумова діяльність. Поступово людину не впізнати, вона деградує як особистість, стає непередбачуваною, і навіть небезпечною для суспільства. Вживаючи наркотики з раннього віку, підлітки вступають у гру зі смертю, стаючи некерованими. Усі вмовляння батьків стають для них порожнім словом. У такій ситуації наркологічний центр Львів, де працюють кваліфіковані спеціалісти, готовий надати допомогу та повернути наркомана до нормального і здорового життя.
  3. Психіка. У людини, що вживає наркотики, страждає психіка. З кожною наступною дозою вона стає все більш замкнутою, наркомана перестає цікавити все, що відбувається навколо нього, сім’я, відносини з близькими. Проявляються всі негативні риси характеру: брехливість з метою приховати свою порочну пристрасть. Залежна від прийому чергової дози людина стає черствою по відношенню до близьких людей, втрачає здатність проявляти співчуття. Але найстрашніше те, що заради чергової дози наркозалежні люди здатні вчинити злочин. Наркоман починає жити тільки заради одного – чергової дози. Щоб повернутися до нормального життя, знову набути здатності створювати повноцінну сім’ю, виховувати дітей, людині потрібна допомога кваліфікованих спеціалістів. У клініці «Вибір+» проводять лікування наркоманії Львів, допомагаючи відмовитися від згубної звички.
  4. Вплив на здоров’я. Не секрет, що прийом наркотичних речовин згубно впливає на всі органи людського організму. Куріння різних речовин, в першу чергу, призводить до появи проблем в роботі органів дихання. Такі наркомани часто хворіють на бронхіти, у них підвищується ризик захворіти на онкологічні захворювання.

Порушується робота органів серцево-судинної системи. Наркотики призводять до того, що серцебиття стає прискореним, або навпаки, сильно уповільненим, підвищується артеріальний тиск. Багато наркоманів схильні до ризику пережити інсульт або інфаркт. Серцевий м’яз сильно зношується. Кілька років прийому наркотиків перетворює людину на глибокого старого.

Наслідки вживання наркотиків

Негативний вплив наркоманії проявляється:

  • ураженням нервової системи: уражається головний мозок, розвивається енцефалопатія, у наркомана спостерігається порушення психічних процесів;
  • в ураженні печінки: розвивається жирова дистрофія, некроз, людина знаходиться в групі ризику захворіти на гепатит, цироз печінки;
  • в порушенні роботи органів серцево-судинної системи: ішемічна хвороба серця, серцева недостатність.

Наскільки ефективне примусове лікування наркоманії

Лікування для наркоманів Львів доступне в наркологічному центрі «Вибір+», який має багатий досвід в наданні допомоги тим, хто потрапив у залежність від прийому наркотичних речовин. Головна умова повного одужання і повернення до здорового життя – бажання людини. У важких випадках, коли самостійно впоратися із залежністю немає сил, рішенням стане примусове лікування. В клініці працюють кваліфіковані спеціалісти, які запропонують ефективний комплекс терапевтичних заходів, допоможуть побороти згубну пристрасть. Кваліфікована допомога лікарів-наркологів, психотерапевтів є часом єдиною можливістю повернутися до нормального життя.

Важливо, досягнувши успіху в боротьбі із залежністю, закріпити досягнутий результат. Програма реабілітації, запропонована спеціалістами наркоцентру, допоможе назавжди позбутися від бажання вживати наркотичні засоби.

Leave a Comment

(0 Comments)

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *