Ефективне лікування алкоголізму та наркоманії

АНОНІМНО — ЦІЛОДОБОВО

0800 330 359

viber
alc
alc
Як проходить лікування залежності від амфетаміну - “Вибір+” Львів.

Як проходить лікування залежності від амфетаміну

Маючи великий досвід боротьби із залежностями, центр «Вибір+» пропонує комплексне лікування наркоманії Львів – для кожного пацієнта складається особлива програма з урахуванням віку, стажу та виду залежності. Одним із найнебезпечніших синтетичних психостимуляторів, популярним насамперед у молоді, є амфетамін. Вилікуватися від пристрасті до даної речовини можна за умови своєчасного звернення по допомогу. Проблема в тому, що самі хворі до останнього не хочуть починати терапію, відмовляючись визнавати проблему як перед родичами, так і перед самими собою. Завдяки нашій статті ви зрозумієте, наскільки небезпечна амфетамінова наркоманія, як розпізнати її у родича, і що необхідно для відновлення фізичного та психічного здоров’я.

Наркотик амфетамін і його дія

Фен, або метілфенілетіламін, входить до групи речовин, що активують роботу центральної нервової системи. Потрапляючи в організм, амфетамін стимулює вироблення норадреналіну, дофаміну – основних гормонів системи збудження. Як результат – людина відчуває себе щасливою, причому ефект настає практично відразу і триває від 2 до 12 годин. Здатність наркотику збільшувати фізичну витривалість, забезпечувати приплив енергії, покращувати настрій зробили його затребуваним під час військових дій, але поступово речовина стала доступною всім. Цей заборонений препарат часто приймають молоді люди, щоб здаватися крутими або не відставати від друзів, при цьому мало хто усвідомлює, що стали залежними.

Після першої дози, коли пацієнт відчуває себе бадьорим, задоволеним, веселим, впевненим, здатним працювати безупинно день і ніч, виникає бажання прийняти ще дозу Тригером для вживання психоактивної речовини можуть стати почуття самотності, психологічні травми, стреси, сімейні конфлікти, втрата роботи, несприятлива спадковість. Непереборний потяг формується швидко, а кількість споживаного фена зростає. Якщо не вилікувати наркомана Львів, скориставшись послугами досвідчених лікарів, то рано чи пізно виникнуть такі наслідки:

  • особистісна, інтелектуальна деградація;
  • психотичні розлади – шизофренія, психоз, галюцинації, панічні атаки;
  • спроби самогубства;
  • відмова внутрішніх органів;
  • порушення мозкової діяльності;
  • наркотична кома;
  • летальний результат – загинути людина може як внаслідок відмови печінки, нирок тощо, так і при передозуванні.

Як розпізнати наркомана під феном

Імовірність зізнання в залежності від самого хворого мінімальна, тому рідним необхідно бути уважними до його фізичного і психоемоційного стану, щоб помітити патологічні зміни. Після вживання дози наркотику спостерігаються такі симптоми:

  • знижений або відсутній апетит;
  • різке поліпшення настрою;
  • тривалий період активності (наркоман може не спати цілодобово);
  • поривчастість рухів;
  • емоційність;
  • повторення ідентичних (стереотипних) рухів;
  • збільшений розмір зіниць;
  • гучна мова.

Зниження концентрації стимулятора в крові провокує погіршення настрою, дратівливість, депресивні думки, почуття внутрішнього неспокою, агресивність. Крім того, наркозалежний постійно хоче пити і їсти, особливо великий інтерес виникає до солодощів. Іноді спостерігаються апатія, млявість, швидка стомлюваність.

Лікування наркозалежності у Львові від фена

Про терапію при амфетаміновій наркоманії у хворих існує безліч хибних думок:

  • немає необхідності звертатися до лікарів, я можу самостійно відмовитися від згубної звички;
  • реабілітаційний курс – спосіб викачати з пацієнта гроші, для відновлення достатньо детоксикації;
  • в наркологічних центрах людям вводять сумнівні ліки, після яких руйнується психіка;
  • немає сенсу лікуватися в стаціонарі – вдома мені комфортніше і спокійніше.

Насправді позбавлення від пристрасті до амфетаміну – тривалий і складний процес, де наркоману постійно потрібна допомога спеціалістів. Забезпечити пацієнтові медичний догляд і психологічну підтримку в домашніх умовах нереально, до того ж там завжди є ризик зірватися. Перебуваючи в стаціонарі, залежний позбавлений можливості добути дозу, не контактує з колишньою компанією, не піддається впливу стресів, а при погіршенні стану може розраховувати на оперативне введення ліків. Що стосується доцільності реабілітації, то вона дозволяє закріпити результат детоксикаційного процесу. Очищення від токсичних речовин усуває фізіологічний потяг, але психологічна залежність нікуди не пропадає.

У центрі «Вибір +» можна пройти повноцінну терапію, яка складається з декількох етапів:

  1. Обстеження, здача аналізів.
  2. Постановка діагнозу, розробка персональної програми.
  3. Проведення детоксикаційних заходів.
  4. Купірування симптомів наркотичної ломки, стабілізація самопочуття.
  5. Психокорекція, адаптація, ресоціалізація.

Якщо у вашій родині трапилася біда, і потрібна анонімна консультація нарколога Львів, телефонуйте або пишіть нам 24/7, щоб отримати кваліфіковану допомогу і почати курс лікування.

Leave a Comment

(0 Comments)

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *